Distribuirea alimentelor UE se sisteaza de vineri pana dupa sarbatori

Hila Ovidiu

Persoanele provenite din categorii sociale defavorizate si care beneficiaza de alimente oferite gratuit de catre Uniunea Europeana mai au timp doar pana vineri sa isi ridice produsele. Din 21 decembrie 2012 si pana in data de 7 ianuarie 2013 distributia alimentelor va fi sistata. Chiar si asa, cei care merg in aceste zile pentru a-si ridica produsele vor mai trebui sa se intoarca inca odata la anul pentru a-si ridica si cantitatea aferenta de ulei.

Beneficiarii alimentelor oferite gratuit de catre Uniunea Europeana mai pot in acest an sa isi ridice produsele doar pana in data de 21 decembrie inclusiv. De vineri si pana in 7 ianuarie 2013 distributia va fi sistata. La nivelul municipiului Sibiu 41 la suta dintre cei peste 10 mii de beneficiari au mers deja sa isi ridice bunurile. Distribuirea a inceput in data de 19 noiembrie. Cei care si-au ridicat deja alimentele, mai trebuie sa faca anul urmator inca un drum la sediul de distributie de pe Soseaua Alba Iulia. Si asta pentru ca nici pana la ora actuala uleiul, unul dintre alimentele oferite de catre UE nu a ajuns in depozitele sibiene. Acestia vor avea de ridicat cate 7 litri de ulei pentru fiecare persoana inscrisa pe listele initiale sau suplimentare. In aceasta campanie de distribuire peste 43 de mii de oameni din judet vor beneficia de ajutorul provenit din partea Uniunii. Oamenii primesc 14 kilograme de faina, 7 kilograme de orez,5 kilograme de malai,  3 kilograme de zahar, un kilogram de fasole boabe, unul de mazare boabe, 5 pachete de biscuiti, 2 pungi de paste fainoase, 2 cutii de rosii in bulion si o cutie de bulion de rosii. La acestea se adauga cei 7 litri de ulei care nu au sosit inca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Victor Ponta premier inca odata

Victor Ponta a fost luni numit inca odata prim ministru. Dupa consultari cu partidele care au durat mai putin de o jumatate de ora, Seful Statului a semnat deja decretul de numire in functie. Seful PSD trebuie acum sa isi alcatuiasca suita de misistri. Victor Ponta este inca odata premier. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro