Distractie de zile mari la Alma Mater

Hila Ovidiu

Dupa munca, si rasplata! Studentii de la Universitatea Alma Mater Sibiu s-au distrat joi seara, Balul Bobocilor. Manifestarea organizata de viitorii absolventi, pentru boboci, a fost una de zile mari. Concursul de miss si mister i-a tinut pe participanti cu sufletul la guta pana la finalul competitiei.

Cei 12 boboci, s-au pregatit din timp pentru Balul de inceput de Facultate. Pentru cateva ore, ei s-au transformat in adevarati actori si au dat tot cei mai bun din ei. Au cantat, au dansat si au demonstrat ca sunt talentati chiar si acum la inceput de drum. Apoi, s-au anuntat si castigatorii. Miss boboc a fost desemnata o tanara care a fost pe gustul juriului. Sute de sibieni au ales sa urmeze cursurile Universitatii Alma Mater Sibiu pentru facilitatiile oferite de institutia de invatamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bugetarii lucreaza sambata

Sambata angajatii din institutiile publice vor fi la serviciu. Acestia vor recupera ziua libera din 31 dedembrie 2012. Si institutia finantelor va fi deschisa. Ziua de 19 ianuarie va fi zi lucratoare pentru angajatii din sistemul de stat. Bugetarii vor recupera liberul din data de 31 decembrie 2012. Cei care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro