Disparitie misterioasa in Oceanul Atlantic a unui vas urias cat 100 de terenuri de tenis

admin

Un urias vas sud-coreean de marfa a disparut fara urma in sudul Oceanului Atlantic, in drumul sau din Brazilia catre China.

La bord se aflau 24 de persoane, insa doar doi marinari filipinezi au fost salvati deocamdata, fiind gasiti pe o barca de salvare, potrivit unui purtator de cuvant al marinei uruguayene, relateaza BBC.

Vineri, un membru al echipajului a trimis un mesaj spunand ca vasul comercial lung de 322 de metri si numit Stellar Daisy ia apa la bord.

Marina uruguayana a alertat vasele comerciale din zona, care au inceput cautarea, si a transmis ca a fost raportat un miros puternic de combustibil.

Cei doi supravietuitori au fost gasiti, sambata, de vasele comerciale care efectuau cautarile.

Pentru ceilalti 22 de oameni aflati la bord continua operatiunea de cautare, a transmis ministrul sud-coreean de Externe.

The Guardian scrie insa ca in zona in care au fost gasiti cei doi supravietuitori au fost depistate alte barci de salvare, insa goale.

Nava, care are o capacitate de peste 260.000 de tone, era operata de o companie sud-coreeana, insa sub pavilion al Insulelor Marshall. La bord se aflau 16 filipinezi si 8 sud-coreeni.

Vasul plecase cu o incarcatura de fier din Brazilia, catre China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tragedia de la Smolensk: Controlori rusi de trafic aerian, acuzati ca au provocat voluntar prabusirea avionului

Parchetul polonez a transmis, luni, ca va inculpa controlori de trafic aerian rusi pentru ca au provocat in mod „voluntar” tragedia aeriana de la Smolensk din 2010, in care au murit 96 de persoane, printre care si presedintele Lech Kaczynski. Guvernul partidului nationalist Lege si Justitie (PiS), care sustine ipoteza […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro