Director interimar la Scoala Goga din Rasinari

Hila Ovidiu

Directorul scolii din Rasinari care a avariat beat fiind cu masina alte 3 autoturisme si-a dat demisia din functia pe care o detinea. In locul lui a fost numit in cursul acestei zile un director interimar. Constantin Vîlcu si-a dat demisia din functia de director al Scolii Gimnaziale Octavian Goga din Rasinari dupa ce, in cursul acestei saptamani, a consumat bauturi alcoolice, a urcat la volan, a pierdut controlul masinii pe o strada din Sibiu si a avariat 3 masini parcate regulamentar. In cursul acestei zile a fost numit un nou director. Cel care va asigura administrarea unitatii de invatamant este profesor de religie, indeplineste functia de consilier scolar si a fost ales in Consiliul ISJ cu voturi unanime.
In momentul in care a avut loc incidentul fostul director al scolii, profesor de geografie, se afla in timpul liber si se intorcea din vizita de la o cunostinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

TURCAN: PNL respinge amânarea criteriilor de performanță la evaluarea universităţilor!

Deputatul PNL Raluca Turcan taxează amânarea introducerii criteriilor de evaluare a performanței universităţilor din ţară,  decizie luată de Consiliului Național al Rectorilor, şi cere Ministrului Educaţiei Naţionale Adrian Curaj să respingă hotărârea pe motiv că duce la scăderea calităţii învătământului românesc.“Dacă dorim să avem universități românești în topul celor 300 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro