Diaspora pregateste un amplu protest pentru luna august, la Bucuresti

Hila Ovidiu

Se intetesc protestele la Sibiu. In weekend cateva zeci de oameni au participat la marsul „Fara penali in functii publice”.

Dupa “Va vedem” si “Rezist” a venit randul sibienilor care sustin miscarea “Fara penali in functii publice” sa iasa in strada. Mai bine de 30 de oameni au stat in ploaie, in fata Prefecturii sau a Consiliului Judetean pentru a cere renuntarea la legile care obstructioneaza justitia si reducerea numarului de parlamentari.

In ceea ce priveste reducerea numarului de parlamentari liderii protestatarilor s-au apucat deja de strans semnaturi in intreaga tara.

Pentru marsul “Fara penali in functii publice” au batut drumul pana la Sibiu si romani din Diaspora. Acestia spun ca este de neimaginat ce se intampla in Romania.

Diaspora pregateste un megamiting la Bucuresti in data de 10 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi de 67 de mii de lei pentru soferii certati cu legea

A fost un weekend plin pentru politistii sibieni. Oamenii legii au intocmit zeci de dosare penale si au dat amenzi in valoare de 67 de mii de lei. Politistii sibieni au lucrat la foc continuu in weekend pentru a asigura un climat de siguranta in intreg judetul. Numai pana duminica […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro