DGASPC s-a autosesizat in cazul fetitei cazute de pe bloc

Hila Ovidiu

Directia pentru Protectia Copilului s-a autosesizat in cazul fetitei cazute de pe bloc. S-au cerut datele de contact ale martorilor la tragicul eveniment in vederea organizarii unor sedinte de consiliere. Si anchetatorii isi continua misiunea. S-a stabilit ca fata ar fi coborat cu picioarele printre grilaj la momentul la care acesta s-a desprins si a tras-o dupa el.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului s-a autosesizat in cazul fetitei cazute de pe bloc in urma cu cateva zile. Reprezentantii DGASPC au luat legatura cu politistii si au cerut datele de contact ale tinerilor care au fost martori la tragedie. Acestia vor intra intr-un program de consiliere pentru a nu ramane cu traume. Si anchetatorii au facut pasi in demersul lor de a afla ce s-a intamplat cu exactitate in seara tragediei. Oamenii legii au aflat de la martori ca fata s-a asezat pe marginea blocului cu pricioarele printre balustrada in incercarea de a obtine o poza cat mai deosebita. Balustrada s-a desprins si a tras-o pe tanara dupa ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Mondiala a Vrabiei

Iubitorii de natura au sarbatorit azi Ziua Mondiala a Vrabiei. Sarbatoarea are ca scop tragerea unui semnal de alarma cu privire la disparitia pasarilor din rasele comune. Cei care au propus aceasta zi dedicata pasarilor sunt membrii unei organizatii din India. Despre vrabii cu totii stim ca sunt vestitoare ale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro