DGASPC are sediu nou

Hila Ovidiu

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului se muta de la anul in casa noua. 7 ianuarie este data la care se vor deschide pentru prima oara usile noului sediu. Acesta este situat pe strada Spartacus la numarul 2.

Din 7 ianuarie DGASPC isi muta activitatea in noul sediu. De pe Mitropoliei pe Spartacus se vor muta Serviciul de Evidenta si Plata Prestatii Sociale, Serviciul Evaluare Complexa a Persoanelor Adulte cu Handicap si Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap. Noua cladire a fost realizata in perioada octombrie 2011 noiembrie 2012. lucrarile au costat peste 770 de mii de lei. Cladirea are o suprafata de aproape 170 de metri patrati compusa din 12 incaperi din care doua holuri, doua sali de asteptare, 3 grupuri sociale pentru persoanele cu handicap si angajati si 5 birouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Brazi confiscati

Inca o captura de pomi de Craciun. Politistii din judet au confiscat in ultimele 24 de ore 169 de brazi mari si 130 de ornamente tip bradut. Cuantumul amenzilor aplicate celor care ii transpotau fara a avea acte asupra lor a fost de 4 mii de lei. Trei soferi care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro