Dezinfecția scărilor de bloc continuă și sâmbătă, 4 aprilie

Acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc continuă sâmbătă, 4 aprilie la BLOCURILE din cartierul Hipodrom I și II, iar luni, 6 aprilie se va interveni în Hipodrom III și IV. Echipele vor începe din zona Aleea Șelimbăr – Rahovei și vor înainta în cartier.

Pentru realizarea acestei acțiuni se utilizează substanța hipoclorit de sodiu, avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății și dovedită ca eficientă împotriva coronavirusului.

ATENȚIE!!Cetățenii sunt rugați să rămână în apartamente atunci când se pulverizează substanța pe casa scărilor, pentru a evita eventuale neplăceri. Această recomandare este obligatorie pentru persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace. După efectuarea dezinfecției este obligatorie aerisirea corespunzătoare a spațiilor.

În paralel, în acest weekend se va continua spălarea carosabilului în oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ședință extraordinară de CJ: rectificare bugetară pentru Spitalul Județean Sibiu

Consilierii județeni au fost convocați într-o ședință extraordinară de îndată vineri, 3 aprilie 2020, pentru a aproba rectificarea bugetului local al județului Sibiu în vederea includerii tuturor donațiilor și sponsorizărilor care s-au făcut cu generozitate către Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în vederea combaterii răspândirii SARS-COV-2. Astfel, bugetul Spitalului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro