Dezbatere antidrog

Hila Ovidiu

Adolescentii sibieni au luat parte miercuri  la dezbaterea denumita generic “In Romania politica antidrog se face pentru copii”, eveniment la care a participat si prefectul judetului Sibiu, Horatiu Racuciu. Dezbaterea a fost organizata de Agentia Nationala Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Sibiu, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si Consiliul Judetean al Elevilor.

40 de adolescenti sibieni s-au intalnit astazi cu prefectul Horatiu Racuciu si reprezentantii Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Sibiu, pentru o dezbatere cu titlul generic “In Romania politica antidrog se face pentru copii”. La finalul dezbaterii, tinerii au fost provocati sa compuna un slogan pentru o campanie de prevenire a consumului de droguri. Si prefectul Horatiu Racuciu a tinut sa le vorbeasca tinerilor despre actiunile intreprinse de institutia pe care o conduce, in vederea prevenirii consumului de droguri in randul tinerilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politisti rutieri, in vizita la copiii cu nevoi speciale

Copiii Scolii Speciale Structutra 22 din cadrul Spitalului de Psihiatrie ‘Gh Preda” din Sibiu au avut parte de o lectie absolut inedita, sustinuta de politistii rutieri. Cum lectia a fost interactiva, cei mai harnici copii au primit legitimatii de politist valabile pentru o zi iar la final, politistii impreuna cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro