Detonarile de pe Transfagarasan s-au incheiat sambata

Hila Ovidiu

Echipa complexa, formata din specialisti din cadrul Unitatii de interventii pirotehnice, de la Ciolpani, IJSU, Salvamont, Electrica si Sectia Drumuri nationale din Sibiu, au incheiat sambata actiunea de detonare a stancilor de pe Transgfagarasan. Tot sambata, in jurul orei 14, drumul a fost degajat iar circulatia a fost reluata pe ambele sensuri.

Operatiunile de detonari de stanci, incepute vineri, pe DN 7C,  Transfagarasan, la kilometrul 130+800 metri, in urma caderilor de pietre, au fost incheiate, in cursul diminetii de sambata. Ulterior, lucratorii Sectiei Drumuri Nationale Sibiu au degajat drumul de pietre. Circulatia pe Transfagarasan a fost reluata pe ambele sensuri sambata in jurul orei 14. Activitatea de degajare a Transfagarasanului a fost executata de o echipa complexa, formata din specialisti din cadrul Unitatii de interventii pirotehnice, de la Ciolpani, IJSU, Salvamont, Electrica si Sectia Drumuri nationale din Sibiu, cu sprijinul IPJ Sibiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bisericile fortificate sasesti, pe smartphone-uri

Consistoriul Superior al Bisericii Evanghelice C.A. din România a lansat la Sibiu o aplicatie inedita pentru telefoanele inteligente cu sistem de operare Android, dar si pentru IPhone. Aplicatia este prima de acest gen din tara si le permite utilizatorilor sa localizeze bisericile fortificate din judetul Sibiu si sa afle toate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro