Detonar pe Transfagarasan

Hila Ovidiu

Atentie, se fac detonari pe Transfagarasan. Actiunea pirotehnica este programata pentru data de 13 august intre orele 10.00 si 14.00. circulatia va fi inchisa total in acest interval de timp.

DN 7 C Transfagarasan va fi inchis traficul rutier luni intre orele 10.00 si 14.00 pentru a fi efectuate detonarile anuntate in cursul acestei saptamani. Acestea sunt necesare deoarece mai multe stanci stau sa cada in urma precipitatiilor din ultima luna.

Traficul va fi blocat total intre Balea Cascada si Cartisoara deci nici sibienii nu vor putea urca si nici cei veniti din Arges spre exemplu nu vor putea ajunge in Sibiu pe Transfagarasan.

La fata locului va fi o adevarata desfasurare de forte. Actiunile sunt realizate si controlate de catre cei de la ISU si IGSU in colaborare cu politisti si drumari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un tanar si-a pierduti viata dupa ce malul unui bazin s-a surpat peste el

Un tanar si-a pierdut viata si alti 2 au fost raniti in timp ce lucrau in Scoreiu la sapatura unui bazin. O bucata de mal s-a desprins si a cazut peste ei. ITM Sibiu a deschis o ancheta in acest caz. Pompierii sibieni au fost solicitati sa intervina in cursul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro