„Detasatii” la control

Hila Ovidiu

Documentele angajatilor detasati au fost controlate in ultima saptamana de catre inspectorii de munca. In cazul a doua firme s-au dat masuri de conformare in timp ce alti 2 agenti economici au primit avertismente.

dexIn cadrul actiunii ITM au fost controlati 8 angajatori din judet. Acestia sunt beneficiari ai prestarii de servicii. Pentru neconformitatile constatate inspectorii au aplicat 2 masuri de conformare si au dat doua sanctiuni contraventionale. Printre greselile comise de angajatori s-a numarat nerespectarea termenului de transimtere a comunicarii privind detasarea salariatilor. Acestea trebuie facute cu 5 zile inainte de inceperea activitatii de catre angajatii detasati pe teritoriul tarii dar nu mai tarziu de prima zi de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi si permise suspendate

Politistii rutieri le-au pus gand rau vitezomanilor in weekend. Oamenii legii au suspendat 30 de permise de conducere si au dat amenzi in valoare de aproape 73 de mii de lei. Actiunea a inceput vineri si s-a incheiat duminica seara. Scopul acesteia a fost acela de a constientiza participantii la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro