Despre rasinareni, lapte si jintita in Muzeul in aer liber

Hila Ovidiu

Targul Comunitatilor Locale revine in weekend pentru cea de-a sasea editie in Muzeul in aer liber. Cu acest prilej vizitatorii vor putea afla mai multe informatii despre cultura si stilul de viata al rasinarenilor.

Drumul laptelui spre jintita poate fi descoperit in acest weekend la Muzeul in aer liber. In zona targului de tara, rasinarenii isi deschid sufletul si prezinta pe langa traditiile culinare si pe cele specifice zonei din care se trag. Vizitatorii vor avea ocazia de a degusta produsele traditionale care i-au facut celebri pe rasinareni. De asemenea vor putea lua parte la atelierele de obtinere a lanii prin tunderea oilor, de prelucrare a lanii prin toarcerea din fuior si de impletire a cosurilor din nuiele. Ambianta relaxanta va fi asigurata de catre Ansamblul Caluserii din Rasinari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua generatie preda cheia scolii la Colegiul Independenta

Moment emotionant la Colegiul Tehnic Independenta din Sibiu. In ultima lor zi de liceeni, cei din clasa a XII-a au predat cheia scolii colegilor cu un an mai mici. Ceremonia s-a desfasurat la orele pranzului cand elevii celor doua clase a XII-a care isi incheie studiile in aceasta vara la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro