Despre fenomenul migratiei, la Ghibu

Hila Ovidiu

Un Proiect ERASMUS de mare amploare se desfasoara zilele acestea la Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu” din Sibiu. Participa la workshopuri profesori si elevi din 5 tari. Cei prezenti invata impreuna despre fenomenul migratiei, integrare si respect.

profesori si 12 elevi din Norvegia, Franta, Germania si Austria invata zilele acestea alaturi de zeci de elevi sibieni, la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu despre fenomenul migratiei, problemele cu care se confrunta migrantii, integrare in societate, acceptare si respect reciproc. La Sibiu a avut loc prima intalnire din proiect. Dascalii si scolarii au dezbatut impreuna prin mai multe workshopuri problema mobilitatii. Ba mai mult, scolarii au pus la cale si o piesa de teatru de umbre prin care sa vorbeasca in cateva cuvinte despre tara din care provin, despre relatia cu migrantii si felul in care ii pot ajuta pe acestia sa se integreze.

Pogramul Erasmus “Teach AIR, Learn AIR a luat startul in decembrie 2016 si se va incheia abia in 2018. Urmatoarea intalnire dintre participanti va avea loc in Franta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jur! Credinta Patriei mele...

Mai bine de 50 de agenti de politie incadrati din sursa externa au depus joi juramantul de credinta! Din 6 februarie vor incepe pregatirile efective. Cursurile vor dura 13 saptamani. Joi a fost o zi incarcata de emotie pentru cei 54 de agenti de politie incadrati din sursa externa. Au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro