Deşeuri din sticlă oprite de poliţiştii de frontieră călărăşeni

stiri redactie

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – Punctul de Trecere a Frontierei Călăraşi, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Călăraşi, au descoperit pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român care transporta deşeuri de sticlă, pentru care nu a putut prezenta documente de transfer, conform prevederilor legale în vigoare.

În data de 23.04.2021, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Călăraşi, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui ansamblu rutier, condus de un cetăţean român, în vârstă de 45 de ani.

Semiremorca ansamblului rutier era încărcată cu deşeuri din sticlă de la o  firmă din Grecia şi avea ca destinaţie o societate comercială din municipiul Călăraşi.

Existând suspiciuni cu privire la documentele transportului, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijinul autorizat al reprezentanţilor Gărzii de Mediu–Comisariatul Judeţean Călăraşi.

În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că transportul sus-menţionat nu îndeplineşte condiţiile prevăzute de Regulamentul CE 1013/2006, privind transferurile de deşeuri.

În cauză, autorităţile de control au dispus nepermiterea accesului pe teritoriul României pentru mijlocul de transport sus-menţionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 57 de ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro