Deșeuri de sticlă spartă, descoperite la P.T.F. Negru Vodă

stiri redactie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanța, au descoperit, într-un autocamion cu remorcă sosit din Bulgaria, 22.000 de kilograme de deșeuri de sticlă spartă neconformă.

În data de 09.04.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanța, pe sensul de intrare în ţară, controlul unui autocamion cu remorcă, inmatriculat în Bulgaria. Acesta era condus de un cetățean bulgar în vârstă de 59 ani și transporta deseuri de sticlă pentru o societate din România.
În urma efectuării verificărilor, s-a constatat ca în mijlocul de transport se afla cantitatea de 22.000 de kilograme de sticlă spartă (securizată), neconformă cu ceea ce era menționat în documente, fapt pentru care lucrătorii din cadrul Gărzii de Mediu Constanța nu au permis intrarea pe teritoriul României, fiind întors pe teritoriul Bulgariei.
În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de export sau import de deșeuri cu încălcarea dispoozițiilor legale în domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

În data 09.04.2021, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control aproximativ 60.600 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 26.200 mijloace de transport (dintre care 13.200automarfare). Pe sensul de intrare au fost aproximativ 28.500 persoane cu 12.500 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 32.100persoane cu 13.700 mijloace de transport. Frontiera cu Ungaria a fost tranzitată […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro