Descinderi la Sibiu

Hila Ovidiu

Nici „benzinarii” sibieni nu au inceput ziua de miercuri mai bine. Procurorii DIICOT au facut descinderi in orasul de pe Cibin si la Timisoara. Motivul? Evaziune fiscala de peste 34 de milioane de lei.

imagesDescinderile au avut loc concomitent la Timisoara si Sibiu. S-a vizat destructurarea unui grup infractional specializat pe evaziune fiscala. Prejudiciul adus statului din afacerile la negru cu combustibil are o valoare de peste 34 milioane de lei. in municipiul Sibiu s-au facut noua perchezitii domiciliare. S-au emis 18 mandate de aducere pentru persoanele implicate iar 8 dintre acestea au fost pentru sibieni. Printre cei audiati s-a numarat si omul de afaceri Dumitru Domnariu. Anchetatorii cred ca membrii gruparii au falsificat documente de insotire si receptie a produselor energentice. Apoi banii obtinuti din activitatile ilicite au fost transferati prim mai multe societati comerciale inactive pentru a ascunde adevarata provenienta a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Declarati incompatibili de catre ANI

29 de manageri de spital, sefi de sectii sau directori medicali din tara au fost miercuri declarati incompatibili de catre ANI. 12 sunt de la Spitalul Judetean Sibiu. Printre ei se numara Adrian Santa, Paul Porr sau Ioan Manitiu. Cel din urma spune ca se simte mahnit pentru situatia in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro