Descinderi in Sibiu si alte 5 judete

Hila Ovidiu

Infractorii din  industria tutunului au fost luati la bani marunti miercuri de catre autoritati. Au avut loc 25 de perchezitii domiciliare in judetele Sibiu, Prahova, Brasov, Mures, Arges si Dolj. Vizati au fost oameni despre care se crede ca au produs si comercialiat ilegal produse din tutun. 11 persoane au fost duse la audieri.

Miercuri inca de la primele ore ale diminetii politistii prahoveni ajutati de angajatii Directiei Operatiuni Speciale de la nivelul Politiei Romane au descins in 25 de locatii din 6 judete printre care si Sibiul in cautarea unor persoane banuite ca s-au ocupat cu producerea si comercializarea de tigarete fara a plati insa taxele aferente statului roman. In urma perchezitiilor din Prahova, Sibiu, Brasov, Arges, Mures si Dolj 11 persoane au fost chemate la audieri. Anchetatorii spun ca unul dintre membrii gruparii infractionale ar fi achizitionat de la cultivatori tutun sub forma de frunze iar mai apoi, ajutat de alte 4 persoane ar fi fabricat tigarete pe care le-a comercializat ulterior in special catre crescatorii de animale. Cei din urma le achizitonau pentru ciobanii care le pazesc animalele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Scoala Altfel" in vizita la ISU

Cand nu merg in alte orase sau chiar in alte tari, elevii sibieni, aflati si ei in saptamana in care se desfasoara programul “Scoala Altfel” viziteaza muzeele sau institutiile din oras. Aproximativ 100 de scolari s-au distrat miercuri la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Sibiu. Au invatat sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro