Deschidere de an scolar

Hila Ovidiu

Aproximativ 100 de tineri au participat luni la ceremonia militara organizata cu ocazia deschiderii noului an de invatamant la Scoala de Aplicatie pentru Unitati Sprijin de lupta General Eremia Grigorescu din Sibiu. Pentru ei a inceput deja o noua misiune. Aceea de a deveni cei mai buni in domeniul pe care se specializeaza.

inAu fost aproximativ 100 de tineri care de luni sunt scolari cu acte in regula la Scoala de Aplicatie pentru Unitati Sprijin de Lupta General Eremia Grigorescu Sibiu. Ca orice alta activitate cu caracter militar manifestarea de la Sibiu a inceput cu un salut. Scoala de Artilerie de la Sibiu este una de renume. Tinerii au primit binecuvantarea inaltelor fete bisericesti. Ceremonia s-a incheiat cu intonarea imnului si marsul de onoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie! Se incing motoarele!

Iubitorii de sporturi pe motor sa isi puna costumul special si sa se pregateasca pentru weekend. Ep stadionul Vointa vor avea loc sambata si duminica 2 etape din Campionatul National de dirt-track. Spectacolul pe doua roti se anunta unul incendiar pentru iubitorii dirt track-ului. Sunt programate pe Stadionul Vointa etapele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro