Derocari controlate pe Transfagarasan

Hila Ovidiu

Atentie, soferi! In perioada urmatoare se vor face detonari de stanci pe Transfagarasan. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a votat deja o hotarare in acest sens. Pietrele stau sa cada din cauza fenomenelor hidrometeorologice care au avut loc in aceasta vara.

Reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-au intrunit in sedinta extraordinara la cererea subprefectului, pentru a vota un proiect de hotarare ce prevede interventii de urgenta pe Transfagarasan si alte doua drumuri pentru a indeparta stancile care stau sa cada. Pana la momentul de fata nu se stie cu exactitate ziua in care vor avea loc detonarile controlate. Cel mai probabil acestea se vor produce insa in cursul acestei saptamani.

Genistii vor interveni pentru derocarea cu exploziv a stancilor care pun in pericol circulatia rutiera pe Transfagarasan la kilometrul 172+700 dar si pe drumul forestier Sadurel la intersectia cu Valea Porcului.

Derocarile se vor face numai dupa obtinerea tuturor avizelor necesare. Pe Transfagarasan reprezentantii Politiei vor fi in zona la momentul la care se detona stancile pentru a preveni potentiale evenimente neplacute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Barbat in stare grava la spital dupa ce a cazut in Cibin

Cibinul continua sa faca victime. Un barbat a ajuns in stare extrem de grava la spital dupa ce a cazut in rau in zona pietei Cibin. Medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire. Pana la momentul de fata nu se stie cu exactitate cum a ajuns barbatul in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro