Depozit de legume si fructe

Hila Ovidiu

Consiliul judetean doreste sa deschida la Sibiu mai multe centre de prezentare, desfacere si depozitare a legumelor si fructelor. Pana la ora actuala au fost identificate doua stfel de cetre. Unul dintre ele este la Avrig iar celalalt in municipiul Sibiu.

Consiliul Judetean doreste sa infiinteze mai multe depozite de legume fructe in Sibiu. In 2012 cand a fost lansat proiectul  ioan Cindrea spunea ca acestea vor fi costruite cu fonduri europene. La ora actuala proiectul a fost probabil putin modificat asa ca s-a ajuns la folosirea cladirilor deja construite dar care nu sunt folosite in acest scop. Ba chiar au fost identificate si doua potentiale locatii in acest sens. Una dintre ele este chiar in Municipiul Sibiu, hala in care in urma cu ceva vreme a functionat un hypermarket. In cadrul proiectului ce se va intinde pe aproximativ 4 ani Cindrea are in vedere o specializare a acestor depozite. Seful de la judet spune ca exista posibilitatea unui depozit de carde, oua si lapte pe langa cel de fructe si legume.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multi someri

324 de sibieni au ramas fara un loc de munca exact inainte de trecerea in noul an. Acestia ingroasa acum listele somerilor inregistrati la Ajofm Sibiu. In judetul nostru rata somajului a ajuns la 4,76 la suta. Din cei aproape 9 mii de someri, 3641 sunt femei. In ceea ce […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro