Depasire periculoasa pe DN 7

Hila Ovidiu

Un bihorean de 38 de ani a ramas fara permis de conducere si a primit 140 de lei amenda dupa ce a depasit cu autotrenul pe care il conducea doua TIR-uri si un autocamion, pe line continua. Politistii l-au filmat cu radarul pe DN 7, in afara localitatii Talmaciu, in acelasi loc in care a in urma cu doua saptamani au murit 2 persoane, dupa ce un TIR s-a rasturnat.

Pe cand credeam ca le-au vazut chiar pe toate, politistii rutieri sibieni s-au mai confruntat cu un caz care i-a lasat fara cuvinte. Oamenii legii au surprins pe radar, in afara localitatii Talmaciu, un sofer de TIR care a depasit pe linie continua, pe un segment de drum cu vizibilitate redusa si in ciuda indicatoarelor care ii interziceau aceasta manevra, nu unul, ci alte trei TIR-uri. Revoltati de inconstienta soferului, politistii rutieri l-au oprit imediat. Barbatul s-a ales cu permisul suspendat pe o perioada de 30 de zile si a luat si o amenda de 140 de lei. O nimica toata comparativ cu riscul la care i-a expus pe ceilalti participanti la trafic si la care s-a expus chiar si el. In  urma cu 2 saptamani, in acelasi loc, 2 persoane si-ua pierdut viata dupa ce camionul in care se aflau au intrat in balans si s-a rasturnat , din cauza vitezei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tratamente de lux la Sibiu

Rasfat de ultima generatie la Sibiu! Atat femeile, cat si barbatii se pot bucura mai nou de terapii faciale si corporale ce imbina perfect atingerea, respiratia si aroma. Acestea nu sunt decat o alta descoperire a britanicilor.   Sibienii au fost prezenti joi seara la deschiderea primului centru din tara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro