De saptamana viitoare incepe montarea iluminatului festiv in oras

Hila Ovidiu

Municipalitatea pregateste orasul pentru sarbatorile de iarna. De saptamana viitoare incepe instalarea iluminatului festiv in oras.

Chiar daca este cam devreme, Sibiul imbraca deja haina de sarbatoare. Municipalitatea  se pregateste de Craciun prin montarea iluminatului festiv in oras. Primele luminite isi vor lua locul incepand de saptamana viitoare. De Sfantul Nicolae iluminatul festiv va fi pus in functiune in tot orasul. Valoarea contractului incheiat de municipalitate cu firma care se va ocupa de verificarea, repararea, instalarea, demontarea si depozitarea elementelor luminoase care vor impodobi orasul in perioada sarbatorilor de iarna este de 154 de mii de lei. Anul acesta vor fi achzitionate si ornamente noi. Valoarea contractului de achiztie este de peste 73 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oferta mai consistenta decat cererea la Bursa pentru absolventi

Absolventii aflati in cautarea unui loc de munca si-au intalnit vineri potentialii angajatori! La Bursa locurilor de munca destinata celor proaspat iesiti de pe bancile scolilor au fost disponibile aproximativ 700 de oferte de angajare. Per total, la Sibiu si Medias au fost disponibile peste 900 de locuri de munca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro