De marti incepe dezinsectia in oras

Hila Ovidiu

Atentie, sibieni! De marti incepe dezinsectia in oras. Aveti grija la animalele de companie si nu stati in bataia pompelor care imprastie substantele impotriva capuselor.

Pentru eficienta maxima vor fi in teren mai multe echipe care vor actiona in diferite zone ale orasului acolo unde exista spatii verzi. In total vor fi pulverizate substante impotriva capuselor pe 1,6 milioane de metri patrati de spatiu verde. Substantele nu sunt toxice pentru animale, oameni sau alte insecte dar li se recomanda totusi locuitorilor orasului sa evite sa stea in bataia pompelor de pulverizare atunci cand acestea sunt in actiune si sa nu isi lase animalele pe zonele verzi imediat dupa ce au fost imprastiate substantele anticapuse. In cazul in care vremea nu va fi prielnica pentru dezinsectie, actiunea va fi reprogramata pentru o perioada cu vreme ceva mai prietenoasa. Daca ploua in primele cateva ore dupa pulverizarea substantelor acestea isi pierd efectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Moneda europeana are sanse reale de prabusire

Moneda euro s-ar putea deprecia cu 5% in cazul victoriei candidatei de extrema dreapta, Marine Le Pen, in alegerile prezidentiale din Franta, arata un sondaj recent. Soarta intregii Uniuni Europene si a zonei euro ar putea depinde de alegerile prezidentiale din Franta, scrie Reuters. Victoria asteptata a candidatului centrist, pro-UE, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro