De la „Anna la Caiafa” pentru Cartea Funciara

Hila Ovidiu

De luni de zile este plimbat de la Sibiu la Saliste si inapoi in incercarea de a obtine o copie dupa cartea funciara. Este povestea unui sibian care vrea sa vanda o proprietate. Pana aici nimic neobisnuit numai ca, spune omul, autoritatile i-au pierdut cartea funciara la momentul la care Salistea a devenit oras si toate documentele pentru zona respectiva au fost mutate acolo. In situatia aceasta mai sunt inca doua persoane din judet.

20.10.2014 10:03De luni bune Nicolae Tarcea este plimbat de la o institutie la alta dupa ce i-a fost pierduta cartea funciara. Omul nu ar fi aflat niciodata despre gafa autoritatilor daca nu ar fi avut in Saliste o proprietate pe care sa fi vrut sa o vanda. Sibianul povesteste ca este plimbat intre Sibiu si Saliste iar documentul sau este de negasit. Pe declaratia oficiala obtinuta de la punctul de lucru din Saliste se mentioneaza faptul ca in situatia sibianului mai sunt alte doua persoane din judet. Pentru a i se elibera o noua carte funciara omul ar trebui sa plateasca specialisti care sa ii refaca masuratorile. Actiunea ar costa insa cateva mii de lei, bani pe care omul nu are de unde sa ii scoata din pensia si asa mica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fals "procuror" arestat preventiv

Un tanar de 22 de ani a fost retinut pentru 24 de ore de catre politisti sibieni. Baiatul a incercat sa insele o femeie cu aproape 4 mii de euro prin metoda „accidentul”. Barbatul din Seica Mare s-a recomandat ca fiind procuror si a anuntat-o pe potentiala victima de faptul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro