De 1 iunie, alaturi de pompieri

Hila Ovidiu

De ziua lor, copiii au invatat mai multe despre ce inseamna a fi pompier. Zeci de pici de la scolile din Sibiu au dat curs invitatiei lansate de ISU si si-au petrecut ziua la Baza Sportiva “Pompierul”, jucandu-se sau participand la diferite concursuri sportive. Copiii au apreciat cel mai mult exercitiile demonstrative pregatite pentru ei de catre pompieri si paramedicii SMURD.

De 1 iunie, pompierii s-au gandit, ca in fiecare an, la cei mai mici dintre Sibieni, si au organizat pentru ei o zi speciala. Prezenti in numar mare la Baza Sportiva Pompierul, cei mici au fost vrajiti de demonstratiile efectuate de pompieri si de paramedicii SMURD. Copiii au aplaudat cu foc exercitiile demonstrative iar la final, majoritatea s-au decis ce meserie vor urma cand vor fi mari. Evident aceea de pompier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sarbatoare de 1 Iunie

Muzica buna, piese de teatru si multe alte surprize. De asta au avut parte copiii ce au trecut pragul Bibliotecii Judetene Astra. Programul artistic a fost realizat special pentru a marca 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului. Copiii care au trecut vineri pragul Bibliotecii Judetene Astra au avut parte de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro