Dau BAC-ul la toamna. Toamna viitoare!

Hila Ovidiu

Bacalaureatul a continuat marti cu proba de limba materna. Peste 200 de absolventi de liceu s-au aflat in salile de examen. Nu la fel de norocosi au fost si cei 3 bacalaureanzi prinsi incercand sa copieze la proba de limba romana. Pentru ei urmatoarea sansa de obtinere a diplomei de bac se va ivi abia in toamna anului viitor.

bacalaureatEmotiile examenului de maturitate continua pentru elevii care s-au inscris sa sustina bacalaureatul in aceasta vara. peste 200 de tineri au dat in cursul acestei zile proba scrisa la limba materna. La prima proba scrisa, cea de luni au fost prezenti peste 2200 de absolventi de liceu din promotia 2014 si promotiile anterioare. 3 dintre ei vor putea da bacalaureatul abia anul viitor. Si asta pentru ca au fost prinsi incercand sa copieze.
Examinatul eliminat de la Mdias a fost prins in timpul examenului8 cu telefonul mobil asupra sa. Cei doi candidati de la Colegiul Tehnic Independenta au fost prinsi cu telefonul mobil repsectiv fituici. Cei 3 eliminati, unul din promotia curenta si ceilalti doi din promotiile 2012 respectiv 2013 vor mai avea ocazia de a sustine examenul abia in sesiunea de toamna a anului viitor. Legea spune ca un examinat prins copiind nu are voie sa sustina examenul doua sesiuni consecutive. Bacalaureatul va continua miercuri cu o noua proba. Este una dintre acele probe de care cei mai multi absolventi se tem. Si asta pentru ca, cei care nu au terminat un colegiu cu profil umanist vor avea de sustinut examen la matematica. Anul trecut cei mai multi absolventi care nu au reusit sa promoveze bacalaureatul au picat proba de matematica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sofer fugit de la locul accidentului

Ce faci cand ai lovit un om cu masina? Fugi de la locul accidentului. Asa a crezut de cuviinta un sofer de 32 de ani care a lovit o biciclista pe strada lunga din sibiu. Oamenii legii nu l-au lasat insa sa scape nepedepsit. Fuga de la locul accidentului a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro