Daruri pentru sibienii din Centrul de Ingrijire si Asistenta Agnita

Hila Ovidiu

Obisnuiti sa-si planga durerea in tacere, sibienii internati in Centrul de Ingrijire si Asistenta Agnita au avut si motive sa zambeasca. Au primit vizita catorva membri ai Lions Club Decan. Acestia au mers la batranii din centru incarcati cu daruri. Persoanele din Centrul de Ingrijire si Asistenta din Agnita au primit plase cu dulciuri si alte cadouri. Cei care i-au vizitat au fost Cristian Marinescu vicepresedintele Lions Club Decan si fostul sef al Finantelor Grigore Popescu, membru de asemenea al clubului Lions. Cei doi au dus batranilor de acolo 40 de pungi cu mancare, fructe de sezon si imbracaminte. Prin actiunea lor au reusit sa fie un exemplu pentru noi dar mai cu seama un prilej de zambet si bucurie pentru napastuitii care isi duc zilele in centrul agnitean.
De serviciile centrului din Agnita pot beneficia persoanele cu handicap sau cele cu varsta de pensionare care au domiciliul in judetul Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosare penale pentru infractiuni rutiere

3 sibieni s-au ales in ultimele 24 de ore cu dosare penale. Acestia au fost prinsi in trafic comitand infractiuni rutiere. In doua dintre cazuri este vorba despre consum de alcool la volan. In loc sa stea acasa in prag de sarbatori mai multi sibieni certati cu legea vor umbla […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro