Daruri pentru copiii din Fofeldea

Hila Ovidiu

In timp ce copiii din orasul nostru viseaza la telefoane de ultima generatie, cei din Fofeldea s-ar multumi si cu jucarie de care copiii de oras s-au plictisit. In sprijinul lor, Muzeul Astra lanseaza o campanie umanitara. Pana in 20 aprilie toti sibienii cu suflet mare sunt asteptati sa doneze rechizite, jucarii sau alimente pentru micutii din satul Fofeldea.

Fofeldea este un satuc uitat de lume. O asezare izolata in care putinii oameni care isi duc zilele acolo sunt izolati de restullumii. Cea mai apropiata localitate este la cel putin 5 kilometri distanta. Din cauza lipsurilor Iepurasul sau Mos Craciun nu ajung, fara sprijinul sibienilor, aproape niciodata la micutii din Fofeldea. Cei de la Muzeul Astra s-au gandit insa si in acest an la soarta celor mici si fac apel la toti sibienii cu inima mare sa doneze jucarii, rechizite si chiar alimente. Donatiile se pot face la sediul muzeului din Piata Mica pana in 20 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

135 de ani de Artilerie Romana Moderna

Zi de sarbatoare pentru artileristii sibieni. Joi s-au implinit 135 de ani de la momentul la care Carol I, prin Inalt Decret, infiinta „Scoala Speciala de Artilerie si Geniu”. Momentul a fost marcat la Sibiu printr-un ceremonial militar festiv si dezvaluirea unei placi comemorative. Prima scoala de artilerie din tara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro