Dansatorii de la CCS, premiati

Hila Ovidiu

Dansatorii grupului M&M din cadrul Casei de Cultura a Studentiulor Sibiu s-au intors recent de la un concurs national de dans desfasurat la Ploiesti, incarcati cu medalii si cupe. Dansatorii sibieni au obtinut 2 locuri I, un loc II si un loc III, la diferite sectiuni.

Dansatorii grupului M&M din cadrul Casei de Cultura a Studentilor Sibiu au fost, din nou, printre cei mai buni din tara. Ei s-au intors de la concursul national “Everybody dance with us”, desfasurat la Ploiesti, cu numeroase cupe. Dansatorii au adus la Sibiu doua cupe pentru locul I, una pentru locul II si inca una pentru locul III, toate obtinute la diferite sectiuni ale aceluiasi concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul LIFE, 20 de ani

Programul LIFE al Uniunii Europene implineste 20 de ani de existenta. Unul dintre cele trei proiecte LIFE a fost iplementat chiar la Sibiu. ”Conservarea acvilei tipatoare mici in Romania” este implementat de Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu alaturi de partenerii sai, Asociatia Grupul Milvus si Societatea Ornitologica Romana. Programul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro