DACĂ AȚI VAZUT-O, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

stiri redactie

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa minoră, CÂRȚAN CLAUDIA ANDREEA, în vârstă de 14 ani, a plecat în data de 31 octombrie a.c., jurul orei 14,30, de acasă, din localitatea Arpașu de Sus, fără a mai reveni.

Semnalmente: 160 cm înălțime, 50 kg, păr blond, ochi albaștri, ten alb.

La data dispariției purta o bluză din lână de culoare galben și negru, pantaloni jeans de culoare albastru, încălțăminte sport de culoare negru și alb.

Semne particulare: nu se cunosc.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Neurologii SCJU Sibiu, medaliați cu aur pentru al doilea an consecutiv de către Societatea Europeană de AVC

Pentru al doilea an la rând, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, prin dna Conf.univ. Dr. Corina Roman Filip, medicul șef al Secției Clinice Neurologie a SCJU Sibiu alături de colectivul secției,  a fost premiat cu medalia de aur de către Societatea Europeană de AVC (ESO) pentru raportarea în Registrul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro