Cursuri gratuite

Hila Ovidiu

Crucea rosie organizeaza cursuri pentru ingrijitori batrani la domiciliu. Inscrierile se pot face pana la inceputul lunii viitoare. Cei care se inscriu in cadrul acestui proiect beneficiaza de gratuitate.

ingrijire-batraniCrucea Rosie Sibiu alaturi de o fundatie germana cu activitati in orasul nostru organizeaza cursuri de ingrijitori batrani la domiciliu. Cei care prind un loc in acest proiect au atat ocazia de a lucra in Romania cat si pe cea de a avea grija de batrani in Germania. Practic cei care se inscriu la curs beneficiaza de cursul de ingrijitor si de un curs de limba germana. Vor avea totusi de achitat o taxa de 50 de euro pe post de garantie de finalizare a cursurilor. Dupa finalizarea acestora vor putea profesa atat in Sibiu cat si in Germania. Cei din Sibiu vor avea salarii de 1000 de lei, iar cei din strainatate vor fi remunerati cu aproximativ 1200 de euro pe luna. Se cauta tineri care nu au pe cineva in intretinere pentru strainatate si persoane de peste 40 de ani pentru Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident cu 3 victime

Cand ai ghinion…ai pana la capat. A aflat-o pe pielea lui un sofer care a incercat sa evite producerea unui accident. Barbatul a tras de volan pentru a evita masina care venea spre el insa a ajuns sa loveasca el o masina ce stationa. De vina pentru producerea evenimentului rutier […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro