Cursuri de prim ajutor

Hila Ovidiu

Crucea Rosie Sibiu organizeaza cursuri de prim ajutor! Dureaza doar 12 ore si il poate face oricine. O manevra efectuata la timp poate salva oricand viata unui om, sau o poate mentine pana la sosirea ambulantei.

cursuri-de-prim-ajutor-1Cursurile de prim ajutor ar trebui absolvite de fiecare dintre noi. Si asta pentru ca nu se stie niciodata cand putem fi pusi in ipostaza de a putea salva viata unui om. Manevre de resuscitare si manevre de ajutor pana la sosirea ambulantei fac diferenta dintre viata si moarte in cele mai multe dintre cazuri. Crucea Rosie Sibiu organizeaza cursuri de acordare a primului ajutor. Acestea sunt foarte eficiente mai ales printre angajatii marilor companii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Armatei

Zi mare pentru militarii romani! Sambata s-a sarbatorit Ziua Armatei. La Sibiu momentul a fost marcat de depuneri de coroane si defilari. Sarbatorirea Zilei Armatei in lume s-a institutit in incercarea de a oferi societatii civile posibilitatea evocarii faptelor de arme sau a evenimentelor hotaratoare din viata fiecare ostiri. Ziua […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro