Cursuri de macelar, din fonduri europene

Hila Ovidiu

100 de sibieni au ocazia sa se specializeze in meseria de macelar, fara a plati nimic. Singura conditie este sa fie deja angajati, in orice domeniu, si sa urmeze toate cele 360 de ore de instruire.

Sibienii care sunt in cautarea unui loc de munca mai bun, sau vor sa se reprofileze, au acum ocazia sa urmeze cursuri de specializare in meseria de macelar, finantate din fonduri europene. Conferinta de lansare a proiectului a avut loc marti, iar la eveniment au fost prezenti multi sibieni. Unii au vrut pur si simplu sa se informeze, iar altii se gandesc serios la o noua meserie. Cei care doresc sa urmeze aceste cursuri trebuie sa fie deja angajati in campul muncii, sin sa fie dispusi sa duca la bun sfarsit cursul care cuprinde 360 de ore de instruire practica si teoretica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Canicula pana vineri, iar de sambata vin ploile

Cod galben de canicula pentru absolut toate judetele tarii. Meteorologii au emis inca o avertizare in urma cu doar cateva ore. In ziua de 22 iunie se anunta cele mai arzatoare temperaturi. De la est la vest, sau de la nord la sud, Romania fierbe. Temperaturile din termometre au sarit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro