Curs de prim ajutor

Hila Ovidiu

Clubul de Turism Montan Amicii Muntilor Sibiu, in colaborare cu paramedicii voluntari SMURD Sibiu si cu sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu, organizează a 3-a editie a cursului de “Prim ajutor in urgentele outdoor”. Prima sesiune a cursului se va desfasura in data de 28 martie, iar cea de-a doua in data de 4 aprilie.

Datorita succesului de care s-au bucurat primele doua editii  ale cursului de Prim ajutor in urgentele outdoor, organizatorii, Clubul de Turism Montan Amicii Muntilor Sibiu, in colaborare cu paramedicii voluntari SMURD Sibiu si cu sprijinul Casei de Cultura a Sindicatelor Sibiu, au hotarat desfasurarea celei de-a treia editii. Actiunea se adreseaza in special celor care merg la munte sau fac sport si doresc sa fie capabili sa intervina in situatii limita, cand acest lucru se impune. Cursul se va desfasura pe parcusul a doua sesiuni, in care sunt prezentate diferite situatii care pot fi intalnite in teren, unde se impune acordarea primului ajutor de baza pana la sosirea serviciului medical specializat. Cursul se va desfasura in doua sesiuni, una in data de 28 martie, iar cealalta in data de 4 aprilie. Activitatile vor avea loc Sala Studio a Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu incepand cu ora 18.00, accesul fiind liber pentru cei interesati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

53 de sibieni se afla la... un interviu distanta de locul de munca visat

Din mai bine de 250, 53 au fost norocosi. Vorbim despre participantii la minibursa organizata de catre Ajofm Sibiu. Angajatorul care a solicitat actiunea a selectat cu doua persoane in plus fata de numarul locurilor disponibile anuntate initial. Dupa ce vor sustine o proba de lucru persoanele selectate vor fi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro