Curatenie in Strand

Hila Ovidiu

Sibienii sunt invitati la…curatenie in cartier. O asociatie din oras a pus la cale un proiect inedit prin care doreste sa implice oamenii in actiuni sociale. Prima etapa a “vecinatatii active” are loc in cartierul Strand sambata si in ultima zi din octombrie.

Sibienii sunt provocati la…curatenie. O asociatie din Sibiu a lansat o campanie intitulata “Vecinatate activa” . In cadrul acesteia locatarii din cartierul Strand au fost invitati sambata sa curete spatiile verzi din fata blocurilor. Au fost zeci de oamenii care si-au rupt sambata cateva ore pentru a curata strada pe care locuiesc sau parculetul din fata blocului. Actiunea s-a derulat in perimetrul strazilor Vasile Carlova, Hategului si Bihorului. Urmatoarea actiune de acest gen este programata in 31 octombrie cu incepere de la ora 09.00. Cei mai harnici sibieni au fost premiati. Acestia au primit vouchere la Salina din Sibiu, un tort personalizat sau o cina la un restaurant sibian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strategie de reducere a abandonului scolar

Guvernul vrea ca pana in 2020 procentul tinerilor care parasesc scoala de timpuriu sa scada substantial. Se doreste atingerea unei cote de sub 10 la suta in conditiile in care la momentul de fata de la un an la altul se pierd aproximativ 18 la suta dintre potentialii elevi. Masura […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro