Curatati trotuarele!!!

Hila Ovidiu

Deszapezirea incepe sa prinda contur si in municipiul Sibiu. Odata cu scaderea in intensitate a ninsorii pe cele mai multe strazi a inceptu sa iasa la lumina si asfaltul. Atentie insa!!! Trotuarele trebuie curatate de localnici indiferent ca stau la casa sau la bloc.

Peste 250 de iesiri. Atatea au efectuat numai in municipiul Sibiu cele doua firme care se ocupa de deszapezire. Odata cu incetarea ninsorilor abundente au inceput sa se vada si primele rezultate. Pe strazile intens circulate a iesit la lumina asfaltul. Mai ramane insa o problema! Cea a trotuarelor. Si cum acestea nu se curata singure sibienii sunt invitati sa isi curete zapada din fata ceselor sau a magazinelor. Situatia este valabila si pentru cei care locuiesc la bloc. Cei care nu si-au curatat inca zapada din fata locuintelor au primit deja avertismente din partea municipalitatii. Daca nici dupa avertizare nu vor trece la actiune, primaria ii va amenda pe cei lipsiti de simt civic. Amenzile variaza intre 100 si 200 de lei pentru persoanele fizice iar pentru cele juridice sanctiunile contraventionale se ridica la suma de 350 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La spital cu fracturi

Prima zapada serioasa de la Sibiu a adus batai de cap nu doar firmelor care se ocupa cu deszapezirea ci si oamenilor simpli. Numai in 2 zile 12 persoane au ajuns la spital cu fracturi dupa ce au alunecat si au cazut pe gheata. Doi dintre ghinionisti au necesitat internare. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro