Cuplu vedeta la Zoo Sibiu

Hila Ovidiu

Filmele de dragoste de la Hollywood sau Bollywood sunt mai nimic pe langa fascinantele sentimente dintre …Pusy si Somaly. Cele doua personaje sunt camilele Gradinii Zoologice, formeaza un cuplu de cateva zile si reusesc sa uimeasca pe toata lumea cu sentimentele pe care le manifesta! De fapt, Pusy, stalpul familiei este atat de protector cu partenera sa incat nici pe noi nu ne-a lasat sa o filmam decat..cu camere ascunse si de la foarte mare distanta!

De aproximativ o saptamana de zile Gradina Zoologica Sibiu este posesoarea unui cuplu devenit in scurt timp vedeta. Vorbim despre doua camile, mascul si femela, “cuplate” in urma celei mai noi achizitii realizate de catre unitatea de agrement.
Pusy, masculul camila are deja vechime in adapostul de la Zoo. Se saturase insa de atata singuratate asa ca, achizitia facuta de managementul Gradinii Zoologice l-a bucurat la maxim. Asa a intalnit-o pentru prima oara pe Somali, o superba femela camila de 9 ani. Exemplarul vine la Sibiu tocmai din Austria din proprietatea unui colectionar privat. De cand au fost pusi impreuna cei doi formeaza un cuplu superb si incanta in fiecare secunda ochii privitorilor prin afectiunea pe care si-o poarta reciproc. Noi am mers sa ii vizitam pe cei doi indragostiti la orele pranzului. Pranzului la propriu pentru ca Somali era la masa iar Pusy a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-si proteja iubita de indiscretia camerelor de luat vederi. In momentul in care si-a dat seama ca vrem sa ii filmam s-a postat strategic, intre doi copaci, in asa fel incat sa nu poata fi filmat prea bine nici el dar mai cu seama in asa fel incat sa fie in totalitate acoperita pretioasa iubita Somali. Chiar daca au fost timizi in privinta camerelor de luat vederi, cei doi proaspat “cuplati” sunt foarte sociabili cand vine vorba despre simplii vizitatori ai Gradinii. Pana acum toti cei care le-au cunoscut povestea de iubire au ramas impresionati de rapiditatea cu care s-au acomodat cei doi.
Cuplul de camile de la Zoo Sibiu face parte din specia Bactriamus, camila cu doua cocoase, traiesc in mediul natural in zonele din desertul Gobi si se hranesc cu iarba, frunze si lastari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Municipalitatea invita sibienii la dezbateri

Reprezentantii municipalitatii ies in strada! Nu sa protesteze ci pentru a sta de vorba cu sibienii. S-au stabilit deja primele cartiere in care se vor purta dezbateri in ceea ce priveste strategia de dezvoltare a orasului pana in 2023. Sibienii sunt din nou invitati la dezbateri. S-au stabilit deja primele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro