Cu totii putem fi ingeri salvatori pentru Irina

Hila Ovidiu

Irina Buzdughina, mama a doi copii, are nevoie urgent de ajutorul nostru! Femeia sufera de o forma grava de cancer si singura ei sansa de supravietuire ar fi un tratamant in Viena. Cu lacrimi in ochi femeia face apel la toti sibienii sa o ajute sa ramana in viata pentru a-si putea creste cele doua fetite! Orice donatie, oricat de mica ar fi, pentru doamna Irina poate fi un pas inainte spre vindecare!

La doar 41 de ani, cu un sot iubitor si 2 fetite superbe, cu un optimism iesit din comun si cu o tarie de caracter cum rar ne-a fost dat sa intalnim, Irina Buzdughina pare genul de femeie care are tot ce isi doreste de la viata. Si asa a si fost pana anul trecut cand, in urma unor controale medicale i-a fost descoperita o forma grava de cancer.
Singura sansa de supravietuire a Irinei ar fi investigatii, tratament si poate chiar o interventie chirurgicala in Viena. Este motivul pentru care femeia face acum apel la toti sibienii cu suflet mare sa o ajute. Isi doreste sa poata lupta cu boala si isi doreste sa o invinga de dragul celor doua fetite de 11 si 5 ani.
Singura din familie care nu stie ce se intampla este micuta Rebeca. Mereu vesela, fetita vine si ii canta mamei pentru a o inveseli.
Disperata, Irina spune ca nu are decat o singura dorinta. Sa se faca bine nu pentru ea ci pentru cele doua fete. Spune ca numai Dumnezeu stie cat de mult si-a dorit cele doua fetite, cat de mult isi iubeste familia si cat de mult isi doreste sa le fie alaturi.
Toti cei care vor sa contribuie la sansa Irinei de supravietuire pot face donatii in euro sau lei la cele doua conturi deschise la ING.
Contul in lei este RO52INGB0000999900490019 deschis pe numele lui Eugen Buzdughina, sotul Irinei.
Contul in euro, deschis tot pe numele sotului este: RO72INGB0000999905751812
Orice banut conteaza. Cu fiecare leu donat, sansele Irinei de a supravietui cresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Armament vechi descoperit la Vestem

Arme si cartuse vechi de aproape 100 de ani au fost descoperite la Vestem. Cei care au dat peste ele sunt proprietarii unui imobil care au vrut sa-si darame sura. Speriati oamenii au anuntat politia. Oamenii legii au ridicat nu mai putin de 1400 de cartuse aflate in stare de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro