Cu masina neinmatriculata, pe drumurile publice

Hila Ovidiu

Infractiunile la regimul rutier continua sa fie cea mai mare problema a sibienilor. Politistii au facut in ultimele ore dosar penal unui barbat din Mosna care a fost prins la volanul unei masini neinmatriculate.

Politistii spun ca atunci cand sibienii decid sa incalce legislatia rutiera nu sunt constienti de riscurile la care se expun. Aproape ca nu este zi in care oamenii legii sa nu intocmeasca cel putin un dosar penal pentru infractiuni rutiere. Ultimul conducator auto prins pe picior gresit de catre politisti este un barbat in varsta de 38 de ani din Mosna care circula cu un autoturism a carui documentatie de inmatriculare expirase inca de la finele anului trecut. Oamenii legii spun ca daca legislatia in domeniu ar fi un pic mai aspra numarul celor care urca beti la volan, conduc masini neinmatriculate sau mai rau, urca la volan desi nu detin niciun tip de permis de conducere ar fi mult mai mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproximativ 150 de datornici, iertati de Primaria Sibiu

Aproximativ 150 de mici datornici, persoane fizice si juridice, au fost iertati de catre Primarie. Vorbim despre sibieni care aveau datorii catre stat mai mici de 40 de lei. Municipalitatea a decis stergerea creantelor deoarece incercarea de recuperare a acestora ar fi fost mult mai scumpa. Reprezentantii municipalitatii spun ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro