Cu masina in stalpul de electricitate

Hila Ovidiu

Beat crita, un sibian a produs un eveniment rutier si a fugit de la locul accidentului. Soferul a intrat cu masina intr-un stalp de electricitate la intersectia dintre strazile Negoi si Moldoveanu. In urma impactului cu stalpul pasagerul din dreapta sa a fost ranit si transportat la spital.

Accidentul s-a produs cu nici o jumatate de ora inainte de miezul noptii cand, un conducator auto a lovit in timp ce se indrepta spre strada Moldoveanu oun stalp al retelei de electricitate. Stalpul a cazut peste masina insa conducatorul auto, usor ranit a fugit de la locul accidentului lasand in urma sa, in masina, pasagerul din dreapta, un barbat mult mai grav ranit. Omul a fost in cele din urma transportat la spital unde a primit ingrijiri medicale si a si ramas internat. Conducatorul auto vinovat de producerea accidentului a fost prins de catre politisti la nici o ora de la producerea evenimentului rutier pe bulevardul Mihai Viteazu. Soferul, un sibian in varsta de 38 de ani bause cot la cot cu cel pe care l-a lasat ranit in masina. In cazul conducatorului auto etilotestul a indiciat o valoare de 0,79 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Traficul in zona a fost blocat partial iar in cursul zilei de marti stalpul a fost ridicat pentru a fi inlocuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Portilor deschise la ISU Sibiu

De ziua lor, pompierii sibieni si-au deschis portile pentru toti cei care au dorit sa le cunoasca activitatea. Cei mai incantati de vizita la ISU au fost copiii. Micutii au putut intra cel putin teoretic, pentru cateva minute, in pielea salvatorilor. In fiecare an, ziua de 13 septembrie este dedicata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro