Cu fracturi grave dupa ce au cazut pe gheata!

Hila Ovidiu

Inghetul din ultimele doua zile a facut victime! 5 persoane au ajuns la spital cu fracturi. 2 dintre ele au ramas internate.

Frigul din ultimele 24 de ore a transformat Sibiul intr-un imens patinoar. In timp ce scolarii profita si fac derdelusuri pe trotuar, pentru varstnici deplasarea din casa pana la cel mai apropiat magazin se transforma din cauza alunecusului intr-o adevarata aventura. Aventura care pentru unii s-a incheiat prost. 2 persoane au ajuns la spital si au ramas internate dupa ce au suferit fracturi grave. Medicii le recomanda persoanelor varstnice sa circule cu atentie, sa evite portiunile  de drum acoperite de gheata si sa foloseasca doar incaltaminte antiderapanta. In situatia in care au cazut si simt ca starea lor de sanatate nu este tocmai buna oamenii sunt sfatuiti sa cheme salvarea pentru a ajunge la spital in vederea unui control medical amanuntit.

In episodul trecut de vreme rea in doar 48 de ore 8 persoane au ajuns la psital cu fracturi dupa ce au cazut pe gheata. Si atunci a fost vorba in mare parte tot de varstnici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Turisti"cu iz penal

Hotii au un nou mod de operare! Se dau drept turisti, inchiriaza locuinte in regim hotelier si golesc apartamentele proprietarilor! 4 locuinte au fost pradate de infractori in Sibiu. Hotii specializati pe furturi din locuinte au renuntat la patrunderea prin efractie si fura acum dupa ce obtin cheile imobilelor chiar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro