Cu dosare penale dupa ce au fost prinsi la volan cu permisul suspendat

Hila Ovidiu

2 conducatori auto s-au ales in ultimele 24 de ore cu dosare penale. Acestia au fost prins i la vonal desi aveau suspendat dreptul de a conduce.

Primul sofer prins pe picior gresit a fost tras pe dreapta in Ocna Sibiului in jurul orei 20.00. barbatul in varsta de 41 de ani avea permisul suspendat din cursul acestui an dupa ce fusese prins la volanul unei masini pentru a carei categorie soferul nu detinea permis corespunzator. Acum a fost prins fara permis a doua oara. Oamenii legii i-au intocmit un nou dosar penal. Tot cu dosar penal s-a ales si un muresean in varsta de 52 de ani prins de politiisti dupa ce a provocat un autoaccident. Pe fondul vitezei barbatul a pierdut controlul volanului si s-a oprit cu masina in sant. In urma verificarilor oamenii legii au concluzionat ca barbatul are permisul suspendat inca din luna septembrie cand a provocat o tamponare pe fondul neacordarii de prioritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru patronii de firme de transport care nu respecta drepturile angajatilor

Transportatorii, luati la bani marunti de catre inspectorii de munca. In urma contraoalelor s-au aplicat amenzi in valoare de 25 de mii de lei. Campania de control a transportatorilor rutieri s-a desfasurat la nivel national. In timpul vizitelor la agentii economici inspectorii de munca au verificat respectarea prevederilor referitoare la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro