Cu cartea-n mana in secolul vitezei

Hila Ovidiu

Intr-o lume in care totul este contratimp, iar internetul a devenit practic prelungirea gandurilor noastre, unii oameni prefera traditionalismul. Si nu sunt deloc putini cei care in locul tabletei aleg sa mearga pana la biblioteca pentru a imprumuta o carte. Bibliotecarii de la Astra spun ca este surprinzator faptul ca tot mai multi tineri isi canalizeaza atentia spre carti.

In secolul vitezei inca mai sunt oameni care se bucura de tot ceea ce inseamna traditional. Si nu vorbim doar despre mancarurile pe care le adoram cu totii ci despre obiceiuri nobile dar parca…uitate. Bibliotecarii de la Astra spun ca in ultimii ani s-a constatat o crestere importanta a numarului de persoane care vin, isi fac abonament pentru imprumut sau studiu la sala si citesc. Nu de pe tablete, nu de pe laptopuri, nu de pe e-reader-uri ci pur si simplu de pe paginile tiparite. Cele mai aglomerate perioade sunt cele in care fie scolarii trebuie sa predea proiecte fie studentii se afla in sesiune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

2 mediatori si 2 asistente s-au ocupat de aproape 2 mii de asistati social

Aproape 2 mii de oameni au beneficiat in ultimele 6 luni ale anului 2016 de asistenta medicala comunitara. Pe acest domeniu isi desfasoara acum activitatea 2 asistenti si 2 mediatori sanitari. In 2009, atunci cand Primaria a preluat de la Directia de Sanatate Publica persoanele care se ocupau de asistenta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro