Cu capul intre urechi

Hila Ovidiu

Un nou documentar de zile mari poposeste joi la Astra Film Cinema. Este vobra despre pelicula”Right Between Your Ears”, o poveste socanta despre Apocalipsa, Judecata de Apoi si felul in care pot fi manipulati oamenii.

Povestea documentarului incepe undeva in zona golfului San Francisco unde un post de radio local a facut o predictie sumbra: urmeaza sfarsitul lumii! Apocalipsa urma sa aiba loc in data de 21 mai 2011. Anuntul a creat o panica generala si oameni din toate paturile sociale ajung sa renunte la slujbele pe care le detineau, sa isi vanda casele si sa faca tot ce le sta in putinta pentru a se descotorosi de realitatea cotidiana. Proiectia este programata pentru seara zilei de joi cu incepere de la ora 19.00. Ideea filmului prezinta faptul in care oamenii pot fi cu usurinta manipulati, acceptand ca adevar simple teorii enuntate de asa numiti profeti apocaliptici. Culmea este ca, mesajele apocaliptice au ajuns pana in Romania. In Bucuresti, la vremea respectiva au fost amplasate  pe mai multe panouri publicitare mesaje privitoare la Judecata de Apoi. Acestea au starnit adevarate controverse. Ziua de 21 mai a venit si a si trecut insa fara evenimente catastrofale si fara Apocalipsa prezisa de pastorul Harold Camping. Cel din urma este insa singurul care nu accepta faptul ca datele sale sunt eronate si merge mai departe anuntand o noua data a sfarsitului lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajatorii germani selecteaza personal din Romania

Vreti sa lucrati in domeniul hotelier-gastronomic din Germania? Acum este momentul! Angajatorii germani fac selectii in tara noastra. Sunt puse la bataie doar 15 posturi pentru lucratori calificati in diferite meserii. Sunt oferite spre ocupare 8 posturi pentru ospatari, 2 pentru receptioneri, tot atatea pentru bucatari, 3 pentru cameriste si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro