Cu burta pe carte! Incep tezele!!!

Hila Ovidiu

Sunt cu gandul la vacanta de iarna insa pana atunci mai au de trecut un hop… Vorbim despre elevii sibieni care pana in 19 decembrie vor trece prin febra tezelor. Examenele finale pentru cel de-al doilea semestru se vor da in luna mai a anului viitor.

TESTE NATIONALE - MATEMATICAOdata cu inceputul de iarna elevii sibieni nu mai au gandul decat la vacanta de Craciun. In asteptarea zapezii si a cadourilor de sub brad insa ei sunt nevoiti sa puna burta pe carte. Trec in aceste saptamani prin febra tezelor. Vorbim aici despre scolari din ciclul gimnazial si liceal. Perioada de evaluari finale scrise va dura pana in 19 decembrie. Seful ISJ, Stefan Firu le-a urat succes scolarilor sibieni dar i-a si indemnat sa puna burta pe carte. Dupa teze scolarii intra in vacanta de iarna. Se vor intoarce in banci in ianuarie, dar nu pentru mult timp pentru ca apoi vor avea o satpamana vacanta intre semestre. A doua proba de foc, a tezelor aferente celui de-al doilea semestru, o vor da in luna mai. Ultima zi de sustinut lucrari scrise finale este 22 mai. Apoi cei de clasa a VIII-a si cei de clasa a-XII-a trec prin examenele de evaluare nationala, respectiv bacalaureat. Pentru restul scolarilor incepe insa mult asteptata vacanta de vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Autoaccident din neatentie

La batranete scade capacitatea de atentie dar si vederea…A vazut asta pe pielea lui un sibian de 72 de ani care a comis un autoaccident intrand cu masina intr-un cap de pod. Conducatorul auto s-a ales cu rani grave. Dupa o anumita varsta probabil sofatul se transforma intr-o adevarata aventura. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro