Crucea Rosie a dus cadouri celor cu nevoi speciale

Hila Ovidiu

Voluntarii Crucii Rosii s-au transformat joi in ajutoarele lui Mos Craciun pentru mai bine de 1200 de copii sau varstnici aflati in centrele de ocrotire sociala din tot judetul. Le-au dus pungi cu dulciuri, fructe exotice si produse de igiena personala.

Pentru ca este luna cadourilor, dar mai ales pentru ca Sarbatorile de iarna aproape ca ne bat la usa, cei de la Crucea Rosie Sibiu s-au gandit sa le faca o bucurie celor uitati parca de Dumnezeu si de lume. Zeci de voluntari ai Crucii au mers joi cu daruri la copiii din centrele de plasament, la cei cu probleme speciale sau la batranii din azile. In total peste 1200 de sibieni cu nevoi speciale au primit joi pachete cu dulciuri, portocale, banane si produse de uz personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani mai multi pentru medici si profesori

Veste buna pentru medici si profesori. Legea care le mareste salariile a fost declarata constitutionala. Salariatii din cele doua domenii vor primi la salariu cu 15 procente mai mult. Angajatii din sistemul de sanatate dar si din invatamant vor primi salarii mai mari. Curtea Constitutionala a dat aviz favorabil pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro