Crestere economica

Hila Ovidiu

3,9%. Atat a fost cresterea economica in primul trimestru din acest an. datele au fost facute publice de catre Institutul National de Statistica.

crestereSpecialistii Institutului National de Statistica spun ca in primul trimestru al acestui an am avut o crestere economica de 3,9 la suta. Procentele sunt cu 0,2 la suta mai mari decat in ultimele 3 luni ale anului trecut. Cresterea este si mai mare fata de primul trimestru al anului 2013. vorbim despre un adaos de 4 procente. Cresterile au fost inregistrate in domenii cum ar fi constructiile, activitatile profesionale, stiintifice, tehncice, serviciile administrative si cele de suport. Ramane de vazut cum vor arata estimarile pentru cel de-al doilea trimestru al acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajatorii straini cauta forta de munca romaneasca

Vreti un job in strainatate? Se ofera locuri de munca in tari ca Marea Britanie, Irlanda sau Germania. Angajatorii germani ofera locuri de munca pentru electricieni, mecanici instalatori, ingrijitori batrani, manageri de restaurant, bucatari, receptioneri, ingineri de software pentru automobile, asistenti medicali, specialisti in inginerie industriala, specialisti IT. Cei care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro