Creste potul la Loto

Hila Ovidiu

Cu fiecare extragere fara castigatori, potul la Loto creste vazand cu ochii. Astfel, in aceasta saptamana, pentru extragerea de duminica, la Loto 6 din 49 reportul e de peste 7,7 milioane de lei.

Inca nu s-a castigat premiul de la categoria I la Loto 6/49. De data aceasta potul depaseste 7,7 milioane de lei. Duminica, 3 iunie, vor avea loc, noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In urma tragerii de joi, 31 mai, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de 7,72 milioane de lei. Insa nici castigurile de la celelalte categorii nu sunt de neglijat. Astfel, la Joker e un report de 7,2 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sesiune de comunicari stiintifice si studentesti

In plina sesiune, studentii sibieni mai au timp si de altfel de sesiuni. Zeci de studenti constiinciosi au participat la sfarsitul acestei saptamani la sesiunea de comunicari stiintifice si studentesti “Comunicare si new media”, iar multi dintre ei si-au prezentat lucrarile si studiile proprii in acest domeniu. Satui de sesiunea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro