Credite garantate de stat pentru dezvoltare personala si profesionala

Hila Ovidiu

Sibienii isi pot face cariera cu bani imprumutati de la stat. Ministerul Finantelor Publice lanseaza programul de creditare garantata de stat “Investeste in tine”. Prin intermediul acestuia cei care au nevoie de cursuri de calificare, recalificare, cei care vor sa isi continue studiile sau sa se dezvolte personal pot imprumuta pana la 40 de mii de lei pentru o perioada de 10 ani.

Reprezentantii Ministerului Finantelor se pregatesc sa lanseze programul de creditare “Investeste in tine”. Proiectul are ca scop facilitarea accesului la finantare pentru romanii care vor sa se dezvolte personal si profesionale. Se acorda credite de pana la 40 de mii de lei in cazul celor care au implinit varsta de 16 ani si nu au depasit-o pe cea de 26 de ani respectiv imprumuturi de pana la 35 de mii de lei in cazul celor cu varste cuprinse intre 26 si 55 de ani. Creditele sunt garantate in proportie de 80% de catre statul roman. Durata maxima de creditare este de 10 ani. Pentru acest an s-a alocat suma de 600 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ploile pun bete in roate celor care au de parcurs drumuri lungi cu masina

Atentie, soferi! Toamna vine cu ploi, vant si temperaturi scazute. Politistii ii sfatuiesc pe cei care pleaca la drum sa verifice starea tehnica a autovehiculelor inainte de a porni si sa conduca prudent. Meteorologii vin cu vesti proaste pentru zilele care urmeaza. Specialistii in fenomenele naturii spun ca ne asteapta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro